1384047_10152071494014050_1259779867_n

Love dub?  Well Mihouse this Saturday the 26th is where you want to be!  Check out this line-up:

** INDOOR STAGE **
| LIVE BANDS / DUBSTEP / HOUSE MUSIC / EDM |

14:00 – FREAK MAWAZA (90min)
https://www.facebook.com/FreakMawaza

15:30 – ERICA ELLE (90min)
https://www.facebook.com/pages/Erica-Elle/180997780856

17:00 – NAIMA MCLEAN & SOUL SISTA (40min)
https://www.facebook.com/naima.mclean
https://www.facebook.com/DJSoulSista

17:45 – BONGEZIWE MABANDLA (40min)
https://www.facebook.com/BongeziweMabandlaOfficial

18:30 – SATORI (60min)
https://www.facebook.com/SatoriDub

19:30 – GRAN’MAH (50min)
https://www.facebook.com/GranMah

20:30 – DJ INVIZABLE (60min)
https://www.facebook.com/DjInvizable

21:30 – TIDAL WAVES (40min)

22:15 – THE BROTHER MOVES ON (40min)
https://www.facebook.com/thebrothermovesonband

23:00 – A MILLION THINGS (60min)

00:00 – CATHERINE GRENFELL (90min)
https://www.facebook.com/cathgrenfell

01:30 – TRAVISTO (90min)

** OUTDOOR STAGE **
| DUB / FUNK / HIP-HOP / REGGAE / AFRO-BEAT |

14:00 – G-DUB (Bakgat Radio)
https://www.facebook.com/bakgatradiostation

16:00 – BLAQ-T (Soul Fanatics)
https://www.facebook.com/djblaqt

18:00 – ANDREW THE DJ (Kitcheners)
https://www.facebook.com/BarKitcheners

20:00 – DJ DANGER INGOZI
https://www.facebook.com/djdangeringozi

22:00 – AUDIO VILLAINS (Michael Lesar & Travis)
https://www.facebook.com/pages/Michael-Lesar/262971937141619

00:00 – THE DUB COUSINS (DUB RUI & DUB NAKAVE)
https://www.facebook.com/pages/WEheartDUB

 

Door tickets are R120 (General Admission) or R60 for Students (with presentation of a valid Student Card). Online tickets are R80 HERE.

Here’s the event page ::

https://www.facebook.com/events/206208682875372/

Written by Nic Berti
Founder at El Beardo. Music addict. Festival junkie. Gamer.

Leave a Comment

Leave a Reply